keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Mistä on hyvä kokouskaupunki tehty?


Kokouskaupungiltahan odotetaan perinteisesti sitä, että se tarjoaa erinomaiset kokous- ja majoitustilat, on helposti saavutettavissa ja mahdollistaa siirtymiset paikasta toiseen helposti ja nopeasti. Vuosikymmenien osaaminen pienten ja isojen tapahtumien organisoinnissa ja toteuttamisessa näkyy varmasti rutinoituneena tekemisenä ja herättää luottamusta asiakkaissa.
Oli kyse sitten kokouksesta, konferenssista tai vaikkapa messusta, mitä me kuitenkin todellisuudessa tapahtumaltamme odotamme? Toki on helpottavaa huomata jo prosessin alkuvaiheessa, että puitteet ovat oikeanlaiset, työkalut ajanmukaiset ja palvelu ammattimaista.
Näillä ei kuitenkaan luoda vielä elämyksiä, niitä kuvia, jotka piirtyvät verkkokalvoomme ikuisesti.
Mikään ei ole hienompaa kuin se, että saa jokaiselta elämänpolultaan kerättyä mukaansa pienen palan paikan historiaa, kulttuuria ja omalaatuisuutta, jota sitten tutkiskella ja muistella vielä vuosienkin päästä. 
On rikkaus, että meiltä täällä Seinäjoella on hienot puitteet tapahtumatyypistä riippumatta, mutta vielä rikkaampaa on se, että kaikkien niiden puitteiden takaa löytyvät ihmiset, jotka ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja ovat valmiita antamaan kasvot toiminnalleen.
Seinäjoki kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia. Onnekseni olen saanut huomata, että kaiken tämän kehityksen vauhdissa on kuitenkin pysynyt henkilökohtainen palvelu, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden arvostaminen ja ennen kaikkea ylpeys siitä, että meillä täällä Seinäjoella ”maharotoonta ei ookaan”. 
Rokkaavinta ja tasaasinta
Jos haluat yllättää yrityksesi henkilökunnan rock-kokouksella tai vaikkapa ”maailman tasaisimmalla kokouksella”, voit olla varma, että me sen myös mahdollistamme. Me emme huku suuriin massoihin eikä meille asiakas ole ”yksi monista”, vaan haluamme kaikessa toiminnassamme kunnioittaa sitä, että asiakas sen leivän pöytään tuo.
On ollut ilo olla todistamassa sitä yhteishenkeä, mikä alueen toimijoilla on! Niin pienet kuin suuretkin toimijat ovat lyöneet viisaat päänsä yhteen pohtiakseen sitä, miten Seinäjoesta tehtäisiin entistäkin houkuttelevampi kokouskaupunki. 
Sitä ei tehdä pelkästään hienoilla tiloilla ja toimivilla kulkuyhteyksillä, tarvitaan myös sydäntä ja tervettä ylpeyttä siitä, mitä on ja mitä tekee.
Nostakaamme siis kaikki yhdessä tuumin Seinäjoki Suomen kokouskaupunkien kärkikaartiin, se on siellä paikkansa ansainnut!

Niina Koskipalo
Seinäjoki Congress Oy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti