keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Seinäjoen alue tahtoo olla Suomen houkuttelevin!

Taloudellisen ahdingon paineissa taisteleva maailma ympärillämme huutaa menestystarinoiden ja onnistumisten perään. Menestymistä ja kauneutta tavoitellaan monenlaisin keinoin. Jos et ole saanut täydellisiä geenejä, voit aina turvautua plastiikkakirurgin veitseen. Jos olet nuori, se on jo valttikortti itsessään. Väitetään, että ulkoiselta olemukseltaan houkuttelevat ihmiset saavat paremmin töitä ja heitä pidetään älykkäämpinä kuin perustaviksia. Mutta mikä tekee ihmisestä houkuttelevan? Tässä vähän nettivinkkien helmiä:

- Ensinnäkin, sinun täytyy olla positiivinen ja ajatella hyvää itsestäsi.
- Katso peiliin ja hankkiudu eroon vaatteista, jotka eivät sovi sinulle.
- Jos haluat olla houkutteleva, osallistu muiden auttamiseen. Silloin vetovoimasi kasvaa ja erotut joukosta.
- Säilytä hymy huulillasi. Muista, että hymyilevät kasvot ovat aina kauniit!
- Hanki hampaiden valkaisuainetta. Tuote kirkastaa hymyn J

Vinkeissä muistutetaan myös pitämään perusasiat kunnossa, kuten kynsien leikkaus. Liikuntaa kannustetaan harrastamaan myös, koska hyvä ruumiinrakenne houkuttelee voimakkaasti vastakkaista sukupuolta. Huonoja tapoja kehotetaan välttämään, ettei sinusta tulisi ylipainoinen, ryppyinen ja onneton. Vinkkien etsijöitä muistutetaan kuitenkin, ettei vetovoimaan vaikuta yksistään ulkonäkö vaan siihen sisältyy koko paketti.

Investointisafareilla tarjotaan koko pakettia!

Haluamme houkutella investoijia ja uusia yrityksiä kiinnostumaan vertovoimaisesta alueestamme. Tätä varten keksittiin investointisafarit, joilla investoijille tarjotaan mahdollisuus päästä bongailemaan meidän omaa ”big five’amme”. Niitä ovat asenne, tahto, yrittäjyys, sijainti ja täyden palvelun sijoittumispaketti.

Aika moni yllä mainituista vetovoimavinkeistä on meillä jo hallussa ihan luonnostaan KOMIAn asenteemme ansiosta. Tahtoa löytyy vaikka muille jakaa ja jos jokin asia ei ole kohdillaan, hankitaan vähän hampaiden valkaisuainetta ja kirkastettu hymymme vetää katseet puoleensa. Harmaat, meille sopimattomat vaatteet olemme jo heivanneet kaapeista ja julistaudumme häpeilemättä Suomen parhaaksi kaupunkiseuduksi pukeutumalla kiiltävimpään silkkiin ja satiiniin. Kovassa kilpailussa erottautuaksemme olemme ymmärtäneet auttavan asenteen merkityksen. Räätälöimme investointipalvelut safarimatkailijan tarpeiden mukaan ja tarjoamme vain parasta VIP-kohtelua.

Pitää kuitenkin muistaa, että koko paketti tarkoittaa myös katetta sanoille ja lupauksille. Konkreettista myytävää pitää olla. Sen vuoksi teemme kovasti töitä yhdessä Seinäjoen alueen kuntien kanssa tarjoomamme myyntikuntoon laittamisessa. Tässä suhteessa koko paketti tarkoittaa myös koko alueen vetovoiman esille tuomista. Näin ollen, yhdessä olemme enemmän ja kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa: ”Terve, sano KOMIAT toisilleen!”.

Safarille osallistuminen on tehty helpoksi kenelle hyvänsä mistä päin maailmaa tahansa. Käy klikkaamassa itsesi virtuaalisafarille ja tutustu alueemme myyntikohteisiin osoitteessa www.investmentsafari.fi!

Vetovoimaista kevättä ja kesää toivotellen,

Elisabet Kivimäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti