torstai 20. syyskuuta 2012

Nicekone ei tanssi!

Eteläpohjalaisten maa- ja metsätalousyrittäjien Agro Living Lab -verkosto (www.agrolivinglab.fi) on toiminut maatalouskoneteknologian kehityksen parissa jo useamman vuoden. Verkoston jäseninä onkin jo lähes 200 maa- ja metsätalousyrittäjää eri puolilta Etelä-Pohjanmaata.

Vaikka verkoston kokoonpano onkin vielä varsin miehinen, ei naisnäkökulman pohtiminen ole unohtunut. Verkoston jäsenten ideoimana rakennettiin maakuntaan naisten oma koneteknologian koulutus: Nicekone.

Nicekoneen hurahtaessa lokakuussa käyntiin tarjoutuu alueen emännille erinomainen mahdollisuus opiskella maatalouden koneteknologiaa pienryhmissä ja käytännön tilanteissa.

Kiinnostaako traktorin käsittely tai huoltaminen… entäpä maanmuokkaus, kylvökoneen säätäminen, kasvinsuojelun menetelmät tai tuorerehun valmistaminen? Vai löytyisivätkö kiinnostuksesi kohteet eläinruokinnan automatisoinnista tai maatilatalouden ja -verotuksen suunnittelusta?

Näiden ja monien muiden koulutusaiheiden lisäksi luvassa on myös opintomatkoja kotimaisiin maatalouskoneita valmistaviin yrityksiin ja ulkomaillekin.

Tervetuloa osallistumaan ja verkostoitumaan!

P.S. Jo etukäteen korjattakoon mahdolliset väärinkäsitykset: Varsin ahkerasti iltapäivälehtien ja Seiskan otsikoissa esiintyvä NiceKone-tanssiryhmä ei edusta koulutusohjelman virallista toimintaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti