maanantai 13. helmikuuta 2012

Onks pakko, jos ei taho?


Olethan vuoden jokaisena päivänä, aamusta iltaan älykäs, kekseliäs ja innovatiivinen? Tuotat uusia, nokkelia ideoita ja uutuusarvoa uhkuvia ajatuksia? Hämmästytät energisyydelläsi ja kyvylläsi luoda uutta? 
Mikäli vastasit EI, voit huokaista helpotuksesta! Uuden luominen, innovaatio, ei synny pakotettuna ja kiireessä. Arkiset rutiinimme ja toimintaa pursuavat kalenterimme eivät ole omiaan kannustamaan luovuuteen ja uuden tuottamiseen.

Tylsyys ja ilo
Parhaat ideat ja haastavimpien ongelmien ratkaisut kumpuavat yleensä hetkessä, jolloin olen puhtaasti tyhjäkäynnillä, ajatusten vaeltaessa vapaana, tai suuren ilontunteen valtaamana, silloin kun kaikki tuntuu olevan mahdollista… Olen siis ehkäpä tylsässä seminaarissa istumassa (Anteeksi arvoisat puhujat!) tai kahvihuoneessa työtovereiden kanssa höpisemässä (Kiitos rakkaat kollegat!).

Mahdollisuus
Seuraavan kerran siis, kun aiot jättää jonkin mielestäsi tarpeettoman tilaisuuden väliin tai työtoverisi kutsu iltapäiväkahville ei tunnu sopivan aikatauluusi, ajattele, että sinulle on ojennettu mahdollisuus täydelliseen innovaatiotuokioon!

Tai eihän sun oo pakko…


Marja Vainionpää
kehittämispäällikkö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti